Goedemorgen slaap zacht

Goedemorgen slaap zacht

Met dit zachte uitklapboekje kan je alle kanten op: rechtop in de box zetten, samen op de bank bekijken en er fijn mee knisperen!

Het uitklapboekje Goedemorgen slaap zacht van Laura van Bouchout en Eva Mouton (uitgeverij Davidsfonds/Infodok) is BoekStarts Keuze voor de maand mei 2023.

Voor baby’s vanaf 3 maanden.

  • Kusjes en kriebeltjes

    Stoffen uitklapboek met zwart-witillustraties, met aan de ene kant het wakker worden – ‘Goedemorgen neus! Opstaan oortjes’ – en aan de andere kant het bedritueel in de avond – ‘Slaap zacht, oogjes’. Zo kan je met kusjes, kriebeltjes en al knuffelend het hele babylijfje langs. Het boekje heeft nog meer te bieden: een zacht knisperend geluid bij het oppakken stimuleert je baby het boekje zelf te ontdekken.

  • Contrast zwart-wit

    In de eerste maanden kan je kindje nog geen kleuren zien. Het reageert al wel op contrasten, het licht van een lamp, het zonlicht door het raam, donkere vlakken of randen in het bedje. Je kindje zal dit contrastrijke zwart-wit boekje met veel aandacht bekijken. Van dezelfde makers is Hey baby, kijk!, verkozen tot BoekStart Babyboekje van het Jaar.

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop het bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt! Je kunt natuurlijk ook online bestellen bij je favoriete kinderboekwinkel.

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief