BoekStartdag

Zaterdag 1 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek! Een extra feestelijke dag omdat BoekStart 15 jaar bestaat! De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit in jouw Bibliotheek. Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kijk op de website van jouw Bibliotheek voor het programma.

BoekStartdag: zaterdag 1 juni 2024

  • Voor alle leeftijden

    De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. In de BoekStarthoek vind je een mooie collectie babyboekjes. Op de BoekStartdag worden de leukste en de nieuwste voorgelezen. Vraag bij je eigen Bibliotheek naar het programma.

  • Ouder-kinderactiviteiten

    Bij de ouderbijeenkomsten wordt er meer verteld over voorlezen aan jonge kinderen en krijg je voorlees- en boekentips. Vaak kun je samen met je kind meedoen aan allerlei activiteiten. En je ontmoet er andere ouders. Op de BoekStartdag zijn er extra veel activiteiten in jouw Bibliotheek!

Kijk op de site van je eigen Bibliotheek wat er op de BoekStartdag te doen is! Of volg het webinar ‘Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen!’


Webinar ‘Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen!’

Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is goed voor hun taalontwikkeling! Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje plezier beleven? Welke boekjes zijn geschikt? Jolien Hesselberth vertelt hierover in het BoekStart Webinar op 30 mei 2024 om 20.00 uur.

Meld je aan voor het webinar!


De BoekStartdag is leuk voor iedereen!