BoekStartdag

Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om samen met je kleintje kennis te maken met de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders zullen extra hartelijk welkom worden geheten en krijgen een aantrekkelijk (online) programma of activiteit aangeboden. Kijk op de website van jouw Bibliotheek voor het programma.

BoekStartdag: zaterdag 1 juni 2024

  • Voor alle leeftijden

    De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. In de BoekStarthoek vind je een mooie collectie babyboekjes. Op de BoekStartdag worden de leukste en de nieuwste voorgelezen. Vraag bij je eigen Bibliotheek naar het programma.

  • Ouder-kinderactiviteiten

    Bij de ouderbijeenkomsten wordt er meer verteld over voorlezen aan jonge kinderen en krijg je voorlees- en boekentips. Vaak kun je samen met je kind meedoen aan allerlei activiteiten. En je ontmoet er andere ouders.

  • Webinar ‘Voorlezen aan je baby en dreumes: de leukste tips!’

    Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is goed voor hun taalontwikkeling! Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje plezier beleven? Welke boekjes zijn geschikt? Jolien Hesselberth vertelt hierover in het BoekStart Webinar een week voorafgaand aan de BoekStartdag.

Kijk op de site van je eigen Bibliotheek wat er op de BoekStartdag te doen is! Of schrijf je in voor het webinar ‘Voorlezen aan je baby en dreumes: de leukste tips!’ via de knop hieronder.

De BoekStartdag is leuk voor iedereen!