BoekStart Babyboekje van het Jaar 2022

Gepubliceerd op: 9 november 2022 12:56

Het knuffelboek 'Hey baby, kijk!' van Laura van Bouchout en Eva Mouton heeft de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing gewonnen. BoekStart feliciteert de makers en de uitgever van harte!

Ieder jaar verschijnen er weer veel nieuwe babyboekjes. Hoe weet jij nu welke van deze boekjes de allerleukste zijn? Om je te helpen organiseerde BoekStart de Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.

Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Marlijn Weerdenburg, koos uit alle boekjes die in de afgelopen twee jaar verschenen zijn de vijf allermooiste. En daarna was het jullie beurt! De hele maand oktober kon iedereen stemmen en dat leverde duizenden en duizenden stemmen op. Na een hele spannende strijd is de winnaar: Hey baby, kijk! – een knuffelboek van Laura van Bouchout en Eva Mouton (Standaard Uitgeverij). Gefeliciteerd!

Kijk hieronder de video met de reactie van moeder, actrice en juryvoorzitter Marlijn Weerdenburg op dit boekje. Of lees de review die we eerder van dit boekje maakten. Het persbericht kan je hier lezen.


Naar alle nieuwsberichten