Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

In dit spannende verhaal is er een kookwedstrijd op school! Na dagenlang twijfelen, weet Yuna eindelijk wat ze gaat maken voor de kookwedstrijd: Gebakken rijst met van alles en nog wat. Maar in haar héééle huis is geen rijstkorrel te vinden! Yuna roept de hulp in van haar matties Louise, Omar en Simone. Lukt het ze om op tijd rijst te vinden voor de Gebakken rijst met van alles en nog wat?

Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! van Reza Kartosen-Wong, Chee-Han Kartosen-Wong en Maria Koutamanis (uitgeverij Rose Stories) is een van de thematitels van de Kinderboekenweek 2023.
Vanaf 4 jaar.

Reza Kartosen-Wong Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

Voor de kookwedstrijd op school wil Yuna een bijzonder recept maken. Maar de jasmijnrijst is op! Samen met Louise, Omar en Simone gaat ze naar de Marokkaanse winkel, de markt en de Indische toko. Daar zijn veel andere bijzondere ingrediënten, maar waar...

Leen dit boek in de Bibliotheek

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief