Poes!

Poes!

In dit grappige zoek-en-vindprentenboek wijst het kindje steeds naar een poes, maar mama heeft oog voor hele andere dieren...

Het prentenboek Poes! van Cat Parker en Aurora Cacciapuoti (uitgeverij Gottmer) is BoekStarts Keuze voor de maand juni 2024.

Voor peuters vanaf 3 jaar.

  • Is het een poes?

    Op een wandeling wijst het kindje telkens naar een poes. Mama heeft duidelijk niet door waar haar kindje naar kijkt, want ze verbetert het steeds door te zeggen welk dier zij zelf ziet: een hond, een kikker, een paard: mama en haar peuter hebben duidelijk oog voor verschillende dingen om hen heen. Maar alerte kijkertjes zullen, naast alle vrolijke dieren die mama benoemt, de poes ontdekken die inderdaad op elke pagina te vinden is.

     

  • Ik zie, ik zie...

    Je peuter vindt het heel leuk om op een plaat naar iets te zoeken en is er vaak heel handig in. Het is helemaal leuk om de poes eerder te ontdekken dan mama of een andere voorlezer! Naar iets in een boekje laten zoeken werkt ook goed als je kleintje niet zo'n geduld heeft bij het voorlezen. Hij merkt dan toch hoe leuk samen lezen kan zijn. 

Cat Parker Poes!

Mama en haar kleintje maken een wandeling. ‘POES!’ roept het kindje. Maar mama ziet geen poes, zij ziet heel andere dieren. Wie heeft er gelijk? Prentenboek met vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor peuters

Laat je verrassen en bekijk deze leuke boekentips.

Naar de boekentips voor peuters

Bekijk deze boekentip ook met de BoekStartapp

Download de BoekStartapp en bekijk deze boekentip en andere boeken- en voorleestips!

Download de BoekStartapp

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop het bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt! Je kunt natuurlijk ook online bestellen bij je favoriete kinderboekwinkel.

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief