Waar ben je, Olifant?

Waar ben je, Olifant?

Op zoek naar Olifant in dit met eco-karton geproduceerde voelboekje. Onderweg kom je al zijn vriendjes tegen. Maar waar is Olifant?

Het voelboekje Waar ben je, Olifant? van Rachael Hare (uitgeverij Veltman) was genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.

Voor baby’s en dreumesen vanaf ruim 1 jaar.

  • Gezocht en gevonden

    Een giraf eet blaadjes hoog uit een boom. Luie Leeuw slaapt lekker in de schaduw. Nijlpaard neemt een modderbad. Zebra heeft een zwart met wit gestreepte vacht. Al die dieren kunnen Olifant niet zijn! Ten slotte staat hij daar met zijn grote flaporen en grijze slurf, lekker aan het badderen en hij is niet alleen!

  • Eigentijds boekje

    De rustig gehouden illustraties hebben mooie gedekte tinten. Een doorkijkje op iedere bladzijde laat een detail zien van een volgende of voorafgaande pagina. Ook bevat iedere pagina een voelelement van ribbelkarton. Het eigentijdse boekje is plasticvrij en van recyclebaar eco-karton. Rachael Hare maakte ook het vergelijkbare boekje ‘Waar ben je, Koala?’ met de vriendjes Emoe, Wombat, Kangoeroe en Krokodil.

Rachael Hare Waar ben je, olifant?

Olifant, waar ben je toch? Op zoek naar Olifant kom je zijn vriendjes tegen zoals Giraf en Nijlpaard. Maar waar is Olifant? Hardkartonnen prentenboekje met sfeervolle kleurenillustraties, voelelementen en kijkgaten. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief