Baby voel

Baby voel

Baby voel is een kloek babyboek vol verrassingen en uitdagingen, op elke bladzijde weer wat anders. Ontdek het samen met je kleintje!

Het boekje Baby voel. Een interactief babyboek van Mama Makes Books (uitgeverij Baekens) is BoekStarts Keuze voor de maand januari 2023.

Voor baby’s vanaf ca. 6 maanden.

  • Waar baby’s van houden

    Het kartonnen boekje Baby voel laat zien waar baby’s allemaal van houden: van hen aan het lachen maken, van in bad gaan, samen een boekje lezen, van knuffelen en natuurlijk een kus voor het slapengaan. Dit alles is te volgen op de vrolijk gekleurde illustraties, compleet met foto’s van baby’s. Door de beweegbare en zachte voelelementjes kan je baby actief meedoen. Het zachte buikje van de panda kietelen of de konijntjes toedekken als ze gaan slapen. Wat is er samen veel te doen en te ontdekken!

  • Boek gaat lang mee

    Is je kindje nog heel klein, dan is zo’n relatief zwaar boek natuurlijk nog te zwaar om zelf vast te houden. Houd een plaatje voor en vertel er wat bij. Wat dat is, doet er nog niet zoveel toe, je baby geniet vooral van de klank van je stem. Met de oogjes tast hij het plaatje af en blijft hangen bij wat zijn aandacht het meest trekt. Wil je kleintje het boekje grijpen, dan kunnen jullie gaan spelen met de voelelementen. Voordat je het weet, snapt je kleintje hoe alles werkt!

Baby voel

een interactief babyboek

Baby’s zijn dol op in bad gaan, lachen, boekjes lezen en nog veel meer. Kietel jij de buik en van de panda, en open je het boekje van de uil? Ruim vierkant, interactief hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto’s en eenvoudige kleurenillustraties. Met...

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief