Baby ziet kleuren en vormen!

Baby ziet kleuren en vormen!

Een boek als een harmonica! Klap het helemaal uit en laat je baby genieten van alle cirkels, stippen en strepen in fleurig rood, blauw en geel. En dan zijn er ook nog gaten en spiegeltjes: zoveel te zien en te ontdekken!

Het kleurrijke, uitklapbare babyboekje (leporello) Baby ziet kleuren en vormen! van Hervé Tullet (uitgeverij Oogappel) was genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.

Voor baby’s vanaf ca. 6 maanden.

  • Samen actief

    Het boek is een leporello: aan beide kanten bedrukt en je klapt het uit als een zigzag. Kijk maar eens naar de verschillende kanten: vol vormen in vrolijke primaire kleuren, ronde uitsparingen en maar liefst vier spiegeltjes. Ga er lekker met je baby mee aan de slag. Dat kan op allerlei manieren! Daarbij is deze uitgave ook heel kunstzinnig. Het daagt je kleintje uit om de wereld te verkennen met al zijn zintuigen.

  • Kleintje kunst

    Met zijn uitdagende kartonboeken laat de Franse Hervé Tullet ook al heel jonge kinderen ervaren om van kunst te genieten. Kijk maar hoe je kleintje op de kleuren en vormen reageert. Speel kiekeboe door de grote gaten en met de verrassende spiegeltjes. Uitgespeeld? Het boek is ook een mooie versiering in de babykamer: zet het uitgeklapt neer!

Hervé Tullet Baby ziet kleuren en vormen!

Geheel tekstloze, stevige kartonnen leporello met aan weerszijden eenvoudige, vrolijk gekleurde tekeningen van afgeronde vormen in alleen geel, rood en blauw op een witte ondergrond. Met verrassende kijkgaten en vier spiegels. In kartonnen opbergdoos....

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief