BORA Jungle

BORA Jungle

In dit ‘kneedbare’, ritselende stoffen boekje van mooi stevig katoen kijken acht dieren uit de jungle je aan met hun ronde zwarte oogjes. Houd het boekje aan je baby voor of laat hem er zelf mee spelen.

Het katoenen knisperboekje BORA Jungle van Deborah van de Leijgraaf (uitgeverij Ploegsma) was genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.

Voor baby’s vanaf ca. 3 maanden.

  • Op safari

    Een tijgertje piept vanachter het gebladerte, een giraf stekt zijn lange nek uit en een aapje maakt een handstand. Zo zijn er nog meer vrolijke dieren uit de wildernis om kennis mee te maken. Er is zelfs een roze olifant! Het soepel katoenen boekje is gemakkelijk te vouwen, zodat je de dieren een voor een aan je baby kunt voorhouden. Zo kan je kindje ze in alle rust bekijken. Ook zelf laten ontdekken, geeft door het kraakelement in álle bladzijden veel plezier!

  • Bora Babylijn

    De aandoenlijke illustraties zijn van Deborah van de Leijgraaf. Zij maakte een frisse en speelse boekenreeks voor de allerkleinsten in mooie gedekte kleuren. Muis, Bij, Beer, Luiaard en andere dierenvriendjes staan centraal in haar mooi uitgevoerde, vrolijke baby- en peuterboekjes. Zoals dit knisperboekje dat de zintuigen prikkelt. Laat je baby er fijn mee experimenteren: het boekje kan gewoon in de was.

Deborah van de Leijgraaf Bora katoenen knisperboekje

Een tijgertje kijkt tussen de bladeren door, een giraf steekt zijn lange hals uit en een aapje maakt een handstand. Vierkant, tekstloos, stoffen prentenboekje van katoen met eenvoudige tekeningen in vrolijke, contrastrijke kleuren. Met een knisperlement...

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief