De dierentuin

Mijn schuifboekje - De dierentuin

Wat zijn er veel dieren te ontdekken in de dierentuin! Door het bewegen van een schuifje komen ze tevoorschijn. Zo kan je baby met jouw hulp zelf de plaatjes veranderen.

Het kartonboekje mijn schuifboekje - De dierentuin van Nathalie Choux (uitgeverij Clavis) is BoekStarts Keuze voor de maand juli-augustus 2022.

Voor baby’s vanaf ruim 1 jaar.

  • Help je baby focussen

    Alle dieren kijken je met grote ogen aan: dit helpt je baby focussen. Jij kan vertellen hoe ze allemaal heten, maar je zult versteld staan hoe snel je baby bijvoorbeeld naar de olifant kijkt als jij die een paar keer hebt genoemd en aangewezen. De dieren zijn stilistisch en in hun natuurlijke kleuren weergegeven tegen een lege witte achtergrond. Ook dit helpt je baby focussen, omdat er weinig afleiding is. Met dit stevige, vierkante kartonboekje ga je samen naar de dierentuin met je baby vanaf ruim 1 jaar.

  • De wereld verkennen met een boekje

    In de reeks ‘Mijn schuifboekje’ verschenen al zo’n veertig boekjes! Allemaal over onderwerpen uit de wereld om ons heen. Het is voor kleintjes heel interessant die in een boekje terug te zien en de link met de echte wereld te leggen. Natuurlijk moet je daar wel bij helpen. Daarom is het fijn om te beginnen met onderwerpen dicht bij huis, zoals de tuin of speelgoed. Na een uitstapje naar de dierentuin zien jullie alle dieren weer in het boekje terug!

Nathalie Choux De dierentuin

Welk dier in de dierentuin heeft een lange nek? En welk dier vouwt zijn staart uit en wie duikt of zwemt in het water? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties. Met schuif- en draaielementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief