Baby blij - MoiMoi

Baby blij - MoiMoi

Dit hele boekje staat vol met grappige figuurtjes! Klein en groot, in allerlei felle kleuren en vormen. 

Het kartonboekje Baby blij - MoiMoi van Kazuo Hiraki en Jun Ichihara (uitgeverij Ploegsma) is BoekStarts Keuze voor de maand februari 2024. 

Voor baby’s vanaf 3 maanden.

  • Samen ontdekken

    Ze lijken over de bladzijden te zweven. Het zijn MoiMoi, speelse wezentjes die met elkaar praten, enkel met het verzonnen woordje
    ‘moi’. Soms zeggen ze ineens een ander kort woordje. Het is een boekje om mee te experimenteren hoe je het met je baby bekijkt en voorleest. Je ontdekt al snel hoe leuk het is om bijvoorbeeld vragend ‘moi?’ te zeggen en met ‘moi!’ te antwoorden. Probeer het maar uit. 

  • Samen praten

    Dit boekje is bedacht in het babylaboratorium van de Universiteit van Tokio. Baby’s blijven twee keer zo lang naar de wezentjes in dit boek kijken dan naar andere figuurtjes. Ze worden er blij en rustig van. De heldere kleuren in het boekje trekken ook nog eens extra de aandacht. Door de grappige woordjes hardop te zeggen, bied je je baby niet alleen het plezier van het horen van je stem en je intonatie, maar ook hoort je kindje taalklanken die vaak herhaald worden. Je merkt dat het reageert met geluidjes maken en brabbelen!

Hiraki Baby blij

vormen en geluiden waar je baby kalm van wordt

De MoiMoi zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen. Ze communiceren met klanken en vormen een prachtig startpunt voor de taalontwikkeling en de fantasie. Prentenboek. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke boekentips.

Naar de boekentips voor baby's

Bekijk deze boekentip ook met de BoekStartapp

Download de BoekStartapp en bekijk deze boekentip en andere boeken- en voorleestips!

Download de BoekStartapp

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop het bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt! Je kunt natuurlijk ook online bestellen bij je favoriete kinderboekwinkel.

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief