Tijger, waar ben je?

Tijger, waar ben je?

Van kiekeboe-spelletjes krijgt je kleintje nooit genoeg. Helemaal leuk wordt het met dit kleurige boekje met verstopte dieren en een verrassing aan het eind.

Het flappenboekje Tijger, waar ben je? van Ingela P. Arrhenius (uitgeverij Gottmer) was genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.

Voor baby’s en dreumesen vanaf ca. 1 jaar.

  • Waar ben je?

    In dit vierkante, hardkartonnen boekje hebben zich vier dieren verstopt: een pauw, aap, tijger en een schildpad. Op elke dubbele pagina keert de vraag ‘waar ben je?’ terug, waarbij het dier wordt benoemd. Een grote, stevig bevestigde vilten flap nodigt uit om te kijken wat er achter zit. En ja hoor, daar piepen alle dieren een voor een tevoorschijn. En het kindje, waar is dat nou gebleven? Sla de allerlaatste flap maar om, daar wacht een verrassing!

  • Stoere en vrolijke illustraties

    De stoere illustraties zijn in sprekende kleuren uitgevoerd, net als de vilten flappen. Een mooi en zorgvuldig uitgevoerde uitgave om samen plezier aan te beleven. De Zweedse illustrator Ingela P. Arrhenius maakte het boekje. Haar vrolijke werk kan je bijna overal tegenkomen: op servies, posters, prints, houten figuren of in een museum. Ze maakte al meerdere mooie en leuke boekjes voor de allerkleinsten. Haar Beestje, waar ben je? was BoekStart Babyboekje van het Jaar 2019.

Ingela P. Arrhenius Tijger, waar ben je?

Waar heeft de tijger zich verstopt? En waar zijn toch de pauw en de schildpad? En kijk eens achter de bloem of je het kindje kunt vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties, vilten flapjes en een spiegeltje....

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief