Kiekeboe Milo!

Kiekeboe Milo!

Kat Milo is zoek… Waar zou hij toch zijn?! Doorzoek huis en tuin en kijk onder alle flappen! Ook al vind je Milo niet meteen, je komt allerlei andere leuke dieren tegen!

Het flapjesboek Kiekeboe Milo! van Faye Williamson (uitgeverij Oogappel) is BoekStarts Keuze voor de maand september 2022.

Voor baby’s vanaf ca. 3 maanden.

  • Stoere illustraties in zwart-wit

    Bij het optillen van de dunkartonnen flappen ontdek je heel wat dieren: een beertje onder het dekbed, een muisje achter de potten en pannen in de keuken, een nestje met twee vogeltjes achter het gebladerte van een grote boom… Maar Milo laat zich niet vinden, totdat het bedtijd is! Dit stoere vierkante hardkartonnen boek met grafische illustraties in zwart-wit gaat lekker lang mee. Rustig kijken naar de contrastrijke plaatjes kan al vanaf zo’n 3 maanden; met baby’s vanaf ca. 9 maanden valt er plezier te beleven met het kiekeboe-effect bij het optillen van de flappen!

  • Van kijken tot kiekeboe spelen

    Heel jonge baby’s zien nog geen kleuren, daarom zijn zwart-wit plaatjes door het contrast heel geschikt om naar te kijken. Je baby kan het boek nog niet zelf vasthouden. Houd een plaatje op zo’n 20-30 cm van het gezichtje en laat je baby alles rustig in zich opnemen. Draait hij zijn oogjes of hoofdje weg, dan is het genoeg geweest. Al die indrukken zijn best vermoeiend! Later kan je het weer eens proberen. Na een half jaar zien baby’s scherper en nemen ze ook kleuren waar. Vanaf dan kunnen jullie met de flapjes spelen!

Faye Williamson Kiekeboe Milo!

een flapjesboek

Poes Milo is zoek. Waar zou Milo kunnen zijn? Misschien in de keuken, tussen de bladeren in de boom, achter de bank, of in bad? Zoek maar mee. Prentenboek met flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor baby's

Laat je verrassen en bekijk deze leuke Boekentips.

Naar de Boekentips voor baby's

Bekijk deze Boekentip ook met de BoekStart-app

Download de BoekStart-app en bekijk deze Boekentip en andere Boeken- en Voorleestips!

Download de BoekStart-app

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief