Met talrijke gekleurde en zwart-witte afbeeldingen geı̈llustreerd culinair standaardwerk, bewerkt naar de eerste uitgave van 1935.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Algemene kookboeken | Kookboeken
-
Taal
-
Nederlands
-
Serie
-
Culinaire boekerij
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.
Versies
-
7e dr
-
Uitgever
-
Zomer & Keuning, Ede [etc.]
-
Verschenen
-
1985
-
ISBN
-
9021013061
-
Kenmerken
-
810 pagina's
-
Aantekening
-
Met reg
-
uit het Frans vert. en bew. door W.E.L. te Mey
-
1e dr. Nederlandse uitg.: Deventer [etc.] : Kluwer, 1966
-
Vert. van; L'art culinaire moderne. - Castagnola : René Kramer, 1964
-
5e dr
-
Uitgever
-
Veen, Wageningen
-
Verschenen
-
1977
-
ISBN
-
9020432575
-
Kenmerken
-
810 pagina's
-
Aantekening
-
uit het Frans vert. en bew. door W. E. L. te Mey; [inl. door Curnonsky]
-
Vert. van; L'art culinaire moderne