Verzameling recepten voor het bereiden van gevogelte op de barbecue.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Bekende Chefs
-
Onderwerpen
-
Barbecue, fondue, grill | Barbecuerecepten | Gevogelte recepten
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Versie
-
Eerste druk
-
Uitgever
-
Kosmos Uitgevers, Utrecht
-
Verschenen
-
2023
-
ISBN
-
9789043931465
-
Kenmerken
-
141 pagina's
-
Aantekening
-
Met register
-
culinaire redactie: Martine Steenstra, Lars Hamer; eindredactie: Kirsten Verhagen; cover- en foodfotografie: Remko Kraaijeveld; sfeer- en reisfotografie: Jord Althuizen; overige fotografie: Dennis Dongelmans
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.