Recepten voor bonbons, truffels en snackbars van de chocolatiers van Callebaut Chefs.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Brood en gebak | Chocoladegerechten
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Lannoo, Tielt
-
Verschenen
-
2022
-
ISBN
-
9789401488624
-
Kenmerken
-
588 pagina's
-
Aantekening
-
met bijdragen van Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clara England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddano, Ryan Stevenson; fotografie Heikki Verdurme, Kéven Poisson, Matt Madden; vertaling [uit het Engels] Textcase
-
Vertaling van; The chocolatier's kitchen. - ©2022
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.