Persoonlijk getinte beschrijving van de West-Indiase Parsi-keuken, met recepten. Met kleurenfoto’s.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Keukens
-
Onderwerpen
-
Overige landen | Overige landen | Indiase migranten | Iraanse recepten
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Good Cook, Hilversum
-
Verschenen
-
2022
-
ISBN
-
9789461432858
-
Kenmerken
-
366 pagina's
-
Aantekening
-
Met register
-
foodfotografie Sam A. Harris; fotografie in India Oliver Chanarin; voorwoord door Homi K. Bhabha & Leah Bhabha; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Kim Steenbergen, voor Scribent.nl; culinaire redactie: Inge van der Helm
-
Ondertitel op omslag: "authentieke recepten vanuit Perzië tot naar Bombay"
-
Vertaling van; Parsi. - London UK : Bloomsbury Publishing, ©2022
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.