Recepten van o.a. macarons, entremets, feesttaarten, chocolade en roomijs. Met basistechnieken, keukengerei en verschillende soorten deeg.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Bakboeken | Basiskookboeken
-
Onderwerpen
-
Brood en gebak | Gebakrecepten
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Sterck & De Vreese, Gorredijk
-
Verschenen
-
2022
-
ISBN
-
9789056159313
-
Kenmerken
-
655 pagina's
-
Aantekening
-
Met register
-
projectcoördinatie FERRANDI Paris, Audrey Janet; redactie: Clélia Ozier-Lafontaine; vertaling [uit het Frans]: Jacques Meerman; redactie en productie [Nederlandstalige uitgave]: Vitataal
-
Aan de kop van de titelpagina: FERRANDI Paris
-
Vertaling van; Pâtisserie : toutes les techniques et recettes d'une école d'exellence. - Paris : Flammarion, ©2017
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.