Recepten voor soep, bouillon, bijgerechten en brood.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Soepen - Sauzen - Salades - Snacks | Broodrecepten | Soepen
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Versie
-
Eerste druk
-
Uitgever
-
Good Cook, Hilversum
-
Verschenen
-
2022
-
ISBN
-
9789461432698
-
Kenmerken
-
287 pagina's
-
Aantekening
-
Met register
-
fotografie Maja Smend en Joanne Murphy; illustraties Jessica Hart; vertaling [uit het Engels]: Natascha van der Stelt; redactie: Trijnie Duut en Julia Hulleman
-
Ondertitel op omslag: 120 (internationale) recepten voor soep
-
Vertaling van; Soup, broth, bread. - Michael Joseph, ©2021
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.