Beschrijving van meer dan 400 soorten kaas, afkomstig uit fe hele wereld.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen: Volwassenen
-
Koken & Eten
-
Onderwerpen
-
Melk en melkbehandeling - Zuivelbereiding | Gidsen | Kaas
-
Taal
-
Nederlands
Meer informatie
-
Uitgever
-
Good Cook, Hilversum
-
Verschenen
-
2018
-
ISBN
-
9789461432001
-
Kenmerken
-
271 pagina's
-
Aantekening
-
Met literatuuropgave, register
-
illustraties van Yannis Varoutsikos; vertaling [uit het Frans]: Ingrid Buthod-Girard en Toos Tijdema; redactie: Milou Breunesse
-
Vertaling van; l'Atlas pratique des fromages. - Paris : Hachette Livre, ©2018
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.