Algemene informatie over het bereiden van vlees, gevolgd door een bloemlezing van internationale recepten.
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte | Vleesrecepten
-
Taal
-
Nederlands
-
Serie
-
Praktisch koken
Meer informatie
-
Uitgever
-
Time-Life Boeken, Amsterdam
-
Verschenen
-
1988
-
ISBN
-
9061826055
-
Kenmerken
-
176 pagina's
-
Aantekening
-
Met reg
-
Bevat: Rund- en kalfsvlees / door de Redactie van Time-Life boeken ; [red. Deborah Thompson ; red. Nederlandse uitg. Jeanne Buys ... et al. ; vert. uit het Engels door Hugh Jans]. - 5e dr. - 1e dr. Nederlandse uitg. afzonderlijk verschenen: 1978 ; Lamsvlees / door de Redactie van Time-Life Boeken ; [red. Josephine Christian ; red. Nederlandse uitg.: Jeanne Buys ... et al. ; vert. uit het Engels door Grietje Kummer ... et al.]. - 4e dr. - Vert. van: Lamb. - Alexandria : Time-Life Books, 1981. - (Good, cook techniques & recipes). - 1e dr. Nederlandse uitg. afzonderlijk verschenen: 1981
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.