Geestige essays over het tafelgenot door een Franse advocaat, politicus en gastronoom (1755-1826)
-
Inhoud
-
Non-fictie
-
Onderwerpen
-
Bereiden en conserveren van voedings- en genotmiddelen | Gastronomie
-
Taal
-
Nederlands
-
Oorspronkelijke taal
-
Frans,
verschenen als Physiologie du goût
-
Serie
-
Culinaire boekerij
Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.
Versies
-
1e dr
-
Uitgever
-
Scepter, Bussum
-
Verschenen
-
2002
-
ISBN
-
9072653165
-
Kenmerken
-
307 pagina's
-
Aantekening
-
[vert. uit het Frans Wina Born ... et al.]
-
Oorspr. Nederlandse uitg.: Ede [etc.] : Zomer & Keuning, 1987
-
Vert. van; Physiologie du goût. - Paris : Sautelet, 1826
-
Het wezen van de smaak
-
Uitgever
-
Zomer & Keuning, Ede [etc.]
-
Verschenen
-
1987
-
ISBN
-
9021011867
-
9021011840
-
Kenmerken
-
291 pagina's
-
Aantekening
-
[vert. uit het Frans en bew. door Wina Born ... et al.]
-
Oorspr. uitg.: Parijs : Sautelet, 1826
-
Vert. van; Physiologie du goût