Zoekresultaten
Resultaat 1 - 14 (van 14)
Peter Klosse Een uitgekookte zaak
Als de directeur van een onderzoeksinstituut voor voedseladditieven onder verdachte omstandigheden sterft, komt een Amerikaanse studente samen met haar professor in actie.
Fictie
Nederlands | 469 pagina's | [Academie voor Gastronomie], [Apeldoorn] | 2017
Gedrukt boek
Peter Klosse Wildbijbel
werken met wild
Non-fictie
Nederlands | 463 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Peter Klosse Wildbijbel
werken met wild
Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...
Non-fictie
Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Peter Klosse Het nieuwe proefboek
over de smaak van wat we eten en drinken
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Peter Klosse Het proefboek
de essentie van smaak
Het leren herkennen en benoemen van smaken aan de hand van een betrouwbaar classificatiesysteem waardoor goede recepturen en uitgebalanceerde spijs-wijncombinaties kunnen worden gemaakt.
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Tirion, Baarn | 2003
Gedrukt boek
Peter Klosse Smaakstijlen
de nieuwste visie op het combineren van wijnen en gerechten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Tirion, Baarn | 2000
Gedrukt boek
Peter Klosse Smaak
Richtlijnen voor mogelijke combinaties van wijnen en gerechten.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Tirion, Baarn | 1998
Gedrukt boek
P.R. Klosse Aan de slag met wijn
Non-fictie
Nederlands | 626 pagina's | Svh, Zoetermeer | 2008
Gedrukt boek
Peter Klosse De Echoput
80 wild- & paddestoelengerechten uit de keuken van een bijzonder restaurant
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Tirion, Baarn | 2002
Gedrukt boek
Peter Klosse Wildgerechten
bijzondere recepten uit de keuken van een toprestaurant
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Tirion, Baarn | 1995
Gedrukt boek
Peter Klosse Chef & sommelier
kijken in de keuken bij de top van de gastronomie; wat is het geheim van de goede combinatie?; wanneer en waarom is een combinatie mooi?
Non-fictie
Nederlands | 246 pagina's | Tirion, [Baarn] | 2008
Gedrukt boek
Peter Klosse Spelen met smaak
basiskookboek met wijn-spijssuggesties
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Tirion, Baarn | 2005
Gedrukt boek