Zoekresultaten
Resultaat 1 - 3 (van 3)
Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas
van het land op het bord
Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen. Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt....
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas Amsterdam
van het land op het bord
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Restaurant De Kas, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Geert Jan Darwinkel | Martin Kuizenga | Jos Timmer 50 jaar Donar
Een halve eeuw professioneel basketbal in Groningen
Nederlands | 304 pagina's | Stuurgroep Donar 50, Bedum | 2023
Gedrukt boek