Zoekresultaten
Resultaat 101 - 120 (van 241)
Claudia Damen Zoet deeg
koekjes, taarten, desserts, cakes
Non-fictie
Nederlands | 206 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2021
Gedrukt boek
Claudia Damen Vers deeg
van brioche tot zuurdesem. Ruim 80 hartige en zoete recepten
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Anne-Marij de Koning Strooigoed
pepernoten, borstplaat, marsepein en meer
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
Hidde de Brabander De Brabander bakt
Bakboek met zoete bakrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | 24Kitchen, [Amsterdam] | 2017
Gedrukt boek
Natascha van der Stelt Het Nederlandse koekjesboek
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2020
Gedrukt boek
Rosie Reynolds Sandwiches
meer dan 70 recepten, van de New York Reubens tot de Vietnamees-Franse Banh Mi-sandwich
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
De Zilveren Lepel bakboek
taarten, cakes, banket en nog veel meer stap voor stap recepten
140 recepten voor zoetigheden uit de Italiaanse keuken, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Yvette van Boven Home baked
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Katharina Traub | Nicolas Traub Lekker en gezond brood bakken met zuurdesem
Kookboek voor het bakken van brood met zuurdesem voor beginnende en gevorderde zuurdesembakkers. Met basiskennis over zuurdesem en een grote variatie aan recepten. Met foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022
Gedrukt boek
Olivia Hops Het cookie dough receptenboek
75 ideeën voor deeg dat je zonder bakken kunt eten
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Vanessa Pourier Bakken met een tropische twist
Non-fictie
Nederlands | 133 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Paul Hollywood Bak!
de allerbeste recepten van Paul Hollywood
Verzameling bakrecepten, van hartig tot zoet. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Karin Luiten Bakken met Karin
(40 ovenheerlijke recepten)
Non-fictie
Nederlands | 56 pagina's | Nw A'dam, [Amsterdam] | 2014
Gedrukt boek
Sophie Dupuis-Gaulier Wereldbroden
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Greg Malouf | Lucy Malouf Suqar
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Éric Kayser Het complete brood bakboek
Verzameling van 50 recepten voor allerlei soorten brood. Met informatie over materialen en ingrediënten, stap-voor-stapinstructies en kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022
Gedrukt boek
Aniek Keijsers IJs & co 2.0
Verzameling recepten voor het zelf maken van een breed scala aan ijssoorten. Met kleurenfoto's en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2024
Gedrukt boek
Theresa Baumgärtner Tweed time
feelgood recepten en inspiratie uit Schotland; over de geur van de herfst en de voorpret voor de winter
Verzameling recepten uit de Schotse keuken voor het bereiden van herfst- en wintermaaltijden, inclusief vegetarische gerechten. Met creatieve ideeën voor o.a. tafeldecoratie en het maken van cadeaulabels en een herfstkrans. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Jan Bronswijk | Leonard Elenbaas | Jeroen Hazebroek Rijs
de reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood
Verzameling recepten voor het maken van ambachtelijk brood, met aandacht voor de ingrediënten en basistechnieken en achtergrondverhalen over de kunst van het broodbakken. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | A Posteriori Uitgeverij, [Maassluis] | 2023
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek