Zoekresultaten
Resultaat 981 - 1000 (van 1011)
Etie Pasma-de Vries Troffen troch it Guillain-Barré Syndroom
in ferslach oer de sykte fan myn man
Verslag van het verloop van de ziekte Guillain-Barré Syndroom bij de echtgenoot van de schrijfster, een ziekte waarbij in een kort tijdsbestek gedeeltelijke of volledige verlamming optreedt.
Westerlauwers Fries | Etie Pasma-de Vries, Hijum | 2013
Gedrukt boek
Frâns Faber Grutte Pier presintearret: Gemeentehûs kultuer Gemeente Wûnseradiel
In de vorm van een stripverhaal wordt op humoristische wijze de gewenste gedragscultuur in het gemeentehuis van Wûnseradiel beschreven.
Westerlauwers Fries | 12 pagina's | Frije Wyn Produksjes, Allingawier | 2003
Gedrukt boek
Christian Rätsch Bier jenseits von Hopfen und Malz
Von der Zaubertränken der Götter zu den Psychedelischen Bieren der zu kunft
Duits | 223 pagina's | Orbis Verlag, München | 2002
Gedrukt boek
Marie-Noël de Gary Les cuisine de l'hotel Camondo
Frans | 47 pagina's | Mussée Nissim de Camondo, Paris | 1999
Gedrukt boek
Georg A. Weth Casanovas Lustmahle
Verführische Menüs für Geniesser von heute
Duits | 160 pagina's | Komet, München | 1998
Gedrukt boek
Sophie D. Coe Die wahre Geschichte der Schocolade
Duits | 352 pagina's | S. Fischer Verlag, Frankfurt an Main | 1997
Gedrukt boek
Hijum
Pleatsen yn wurd en byld
Verzameling oude en nieuwe foto's van boerderijen in Hijum, voorzien van een korte beschrijving.
Westerlauwers Fries | 28 pagina's | Documentatiestichting Leeuwarderadeel, Stiens | 1997
Gedrukt boek
Giséle Harrus-Révidi Die Kunst des Geniessens
Esskultur und Lebenslust
Duits | 208 pagina's | Artemis & Winkler Verlag, Düsseldorf | 1996
Gedrukt boek
Beverly Cox Das Indianer Kochbuch
Duits | 255 pagina's | Chriastian Verlag, Münchhen | 1996
Gedrukt boek
Roman Sandgruber Genuss & Kunst
Kaffee, Tee, Schokolade, Tabak, Cola
Duits | 433 pagina's | Athesia-Tyrolia Druck, Innsbruck | 1994
Gedrukt boek
Heinz Endermann So du zu Tische wollest gan
Tischzuchten aus acht Jahrhunderten
Duits | 200 pagina's | Verlags-Anstalt Union Berlin, Berlin | 1991
Gedrukt boek
Jaen-Francois Bergier Die Geschichte vom Salz
Duits | 255 pagina's | Campus Verlag, Franfurt am Main | 1989
Gedrukt boek
Bartel F. Sinhuber Küchengeschichten für gebildete Leute
Heiteres zu rezepten
Duits | 166 pagina's | Mary Hahn, München | 1988
Gedrukt boek
F. Ghozland Les boissons
un siecle de reclames
Frans | 584 pagina's | Editions Milan, Toulouse | 1986
Gedrukt boek
Heidi Reichlmayr Gerichte, die Geschichte machten
Duits | 256 pagina's | Meyster Verlag, Wien | 1979
Gedrukt boek
Klaus Besser Kenner, Snobs und grosse Köche
ein Brevier für Geniesser
Duits | 240 pagina's | Ullstein, Frankfurt am Main | 1978
Gedrukt boek
Helmuth M. Backhaus Das Abendland im Kochtopf
Kulturgeschichte des Essens
Duits | 336 pagina's | Ehrenwirth Verlag, München | 1978
Gedrukt boek
Renate Nagel Von Kaviar, Trüffeln und Fasanen
die schönsten Schlemmergeschichten
Duits | 275 pagina's | Genziger Verlag Zürich, Köln | 1978
Gedrukt boek
Aladar von Wesendonk Tafelfreuden für Liebesleute
Duits | 224 pagina's | Heimeran Verlag, München | 1977
Gedrukt boek