Zoekresultaten
Resultaat 41 - 47 (van 47)
Chris van Tulleken De voedselfuik
waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.
Non-fictie
Nederlands | 347 pagina's (ePub2, 4,2 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
E-book
Nederlandse voedingsmiddelentabel
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Stichting Voedingscentrum Nederland, Den Haag | 2023
Gedrukt boek
Nick Van Hoof | Kevin Kegeleers Puur bbq
no-nonsense gerechten voor barbecue- en outdoorcooking
Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis en groenten op de barbecue, met aandacht voor het gebruik van zout en kruiden en het zelf experimenteren en aanpassen van gerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 186 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Taurai Becker Zoutbewust koken & eten
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | [Taurai Becker], [Rotterdam] | 2023
Gedrukt boek
Kai Hagedoorn Van 185 kg naar een sixpack
Dikkertje Dapper
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Kai Hagedoorn, [Nederland] | 2023
Gedrukt boek
Sharon de Miranda Superlekker!
ruim 80 wereldse gerechten
Nederlands | 224 pagina's | Terra, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Barbara Creemers Het duurzame endo-dieet
ontstekingsremmende voeding als basis
Non-fictie
Nederlands | 82 pagina's | Brave New Books, Rotterdam | 2023
Gedrukt boek