Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 64)
Karen Groeneveld | Marleen Willebrands Kookboek van Nederlands-Indië
recepten uit vier eeuwen geschiedenis
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2019
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Alex Jackson Provence
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Emma Warren De Catalaanse keuken
van de bergen naar de stad en de zee - recepten uit het culinaire hart van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Rebecca Woods Aardappelen
meer dan 70 recepten, van wonderlijke wafels tot fantastische frieten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Dagný Rós Asmundsdóttir Roots
een culinaire roadtrip door IJsland
Eenvoudige IJslandse recepten voor verschillende gelegenheden en alle momenten van de dag.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Angèle, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken
van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione
DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 114 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Tosao van Coevorden De bijbel van de Japanse keuken
van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Fictie
Nederlands | 544 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rebecca Seal | John Vincent Leon happy curries
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Gérard Goetz Elzas
een gastronomische streek in 110 recepten & 40 producten
Non-fictie
Nederlands | 404 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020
Gedrukt boek
Leuk Zeeuws koken
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, [Goes] | 2019
Gedrukt boek
Katie Parla Grandi gusti
de allermooiste gerechten uit de Zuid-Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Nelly de Zwaan Kookboek van Den Haag
haring, hopjes, hazelnoottaart en andere Haagse heerlijkheden
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2019
Gedrukt boek
Christine Rudolph | Susie Theodorou Een culinair bezoek aan Kopenhagen
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Josephine Aan tafel met Charles Dickens
huiselijke recepten uit de 19e eeuw
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2019
Gedrukt boek
Stichting Smaak van de Achterhoek Alles van het dier
Achterhoeks smaakboek; varken-rund-kip; eco-gastronomie in Achterhoek en Liemers
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Stichting Smaak van de Achterhoek, [Silvolde] | 2019
Gedrukt boek
Stichting Smaak van de Achterhoek Alles van de grond
Achterhoeks smaakboek; eco-gastronomie in Achterhoek en Liemers
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Stichting Smaak van de Achterhoek, [Silvolde] | 2019
Gedrukt boek
Onno Kleyn Mijn Italië
verhalen & recepten
Non-fictie
Nederlands | 414 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2021
Gedrukt boek