Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 53)
Orathay Souksisavanh Japans
Kookboek met eenvoudige recepten uit de Japanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 69 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2022
Gedrukt boek
Trine Hahnemann Kopenhagen food
recepten, tradities en verhalen
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Giancarlo Caldesi | Katie Caldesi Toscane
simpele recepten & feestmaaltijden uit Italië
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Tanja Dusy Fiesta
de authentieke Mexicaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2019
Gedrukt boek
Meta van den Boomen Blauw
authentieke Indonesische gerechten
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Caroline Hwang Korea!
van klassieke bibimbap tot spannende ssamjang
Eenvoudige recepten uit de Koreaanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek
Tanja Dusy Nihon
de complete Japanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2019
Gedrukt boek
Haya Molcho | Elihay Biran Neni's Tel Aviv
het eten, de mensen en hun verhalen
Haya Molcho, oprichtster van de NENI-restaurants, en haar vier zoons Nuriel, Elior, Nadiv en Ilan laten aan de hand van sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten een levendig portret van hun stad zien.
Non-fictie
Nederlands | 279 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Jennifer Joyce My Asian kitchen
heerlijke recepten uit traditioneel en modern Azië
Non-fictie
Nederlands | 254 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Russell Norman Venetië
4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Jonas Cramby Yakitori & Korean BBQ
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Stéphane Hénaut | Jeni Mitchell Een hapklare historie van Frankrijk
culinaire verhalen over revolutie, oorlog en verlichting
Geschiedenis van Frankrijk aan de hand van culinaire feiten en anekdotes over gerechten en streekproducten.
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's | Uitgeverij Brandt, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Parijs
Culinaire gids voor de Franse hoofdstad.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Nahid Hassan | Isa Ekstam Vega curry
60 vegetarische Indiase recepten
Authentieke, vegetarische recepten zoals de Bengalen en Indiërs die thuis bereiden, voor gerechten met diepe, rijke, aromatische smaken door de combinatie van veel verschillende specerijen.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Becht, Haarlem | 2019
Gedrukt boek
Tieme Hermans Noosh-e-Jaan
een culinaire wereldreis per fiets
Verslag van een fietsreis van Zwolle, door de Kaukasus, China, Mongolië, naar Bali. Met 32 recepten van traditionele gerechten die de schrijver bij de lokale bevolking te eten kreeg.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Terra, Houten | 2018
Gedrukt boek
Nargisse Benkabbou Casablanca
100 moderne & traditionele Marokkaanse gerechten
Kookboek met een combinatie van de Europese en Marokkaanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Giovanni D'Apice Pasta
il primo piatto
Kookboek met technieken voor het maken van verse pasta en het bereiden van verse en gedroogde pasta.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Bethany Kehdy De gastvrije keuken van het Midden-Oosten
koken, eten & gasten ontvangen zoals men in het Midden-Oosten gewend is
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Margot Verhaagen Het Zeeuwse babbelaarboek
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2018
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book