Zoekresultaten
Resultaat 321 - 340 (van 362)
Nigel Slater Greenfeast
50× snel & vega
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Jord Althuizen | Kasper Stuart Black Smoke 2
fire, ice & BBQ-attitude
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Oliver Sievers Baas van de BBQ
Vleesrecepten voor de barbecue met bijpassende sauzen, dips, rubs en bijgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Joke Boon Eten en leven met kanker
Een kookboek vol ervaringsverhalen, betrouwbare informatie en 80 eetlustopwekkende recepten
Nederlands | 224 pagina's | Becht, Haarlem | 2025
Gedrukt boek
Sabine Koning Het airfryerboek
75 makkelijke recepten voor elke dag
Nederlands | 176 pagina's | Becht, Amsterdam | 2025
Gedrukt boek
Delicious. Weekend
50 voor-, 50 hoofd-, 50 nagerechten
Nederlands | 320 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2025
Gedrukt boek
André Troost Ober, er zit soep in mijn haar
De auteur observeerde als mystery guest de interactie tussen klanten en personeel in diverse horecagelegenheden en destilleerde daar anekdotes en leermomenten uit.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Het Boekenschap, [Zelhem] | 2019
Gedrukt boek
Luc De Laet Het vleesboek
de puurste kwaliteit en de heerlijkste bereidingen
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021
Gedrukt boek
Tim Spector Het food for life kookboek
Meer dan 100 recepten met gezonde planten
Nederlands | 288 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2025
Gedrukt boek
Christophe Felder | Camille Lesecq Welkom in de wereld van de patisserie!
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Loïc Voor de vrienden
Recepten van de Belgische televisiekok voor uiteenlopende gezelschappen en gelegenheden, van een intieme tête-à-tête tot een uitgebreide familiebarbecue. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 197 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Oliver Sievers BBQ spiesen
Barbecuerecepten voor gegrilde spiesen, zowel met vlees als met groenten.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Oliver Sievers BBQ steaks & burgers
Verzameling recepten voor steaks, burgers en andere gerechten die worden bereid op de barbecue.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Marcelo Ballardin Oak
de smaken van Marcelo Ballardin
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Oliver Sievers BBQ
Kookboek waarin aandacht wordt besteed aan de basis van het barbecuen, met eenvoudige recepten met vlees, vis en groenten, inclusief rubs en sauzen.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Piet Huysentruyt De beste van Piet Huysentruyt
111 onmisbare gerechten
Non-fictie
Nederlands | 179 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020
Gedrukt boek
Peppe Giacomazza Peppe
Giro d'Italia
Verzameling van 80 recepten uit de 20 regio’s van Italië, met weetjes over de specialiteiten.
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Njam!, [Schelle] | 2022
Gedrukt boek
Michaël Vrijmoed Vrijmoed eenvoud
Sterrenchef Michaël Vrijmoed (België) geeft een vereenvoudigde versie van gerechten uit zijn restaurant. Bijzondere en ook wat simpelere gerechten met een aparte culinaire invalshoek uit verschillende landen.
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's | Lannoo, Tielt | 2019
Gedrukt boek